Inapoi la pagina principala!

Vibrosun

Aparate de bronzat profesionale cu Vibro Trainer

4 in 1!

bronzare, fitness, modelarea corpului si tratarea celulitei concomitent


Senzational si revolutionar! Pentru o piele bronzata si ferma.

Noi va oferim in mod garantat, scadere in greutate fara durere!

Secretul sta in aparatele de bronzat cu VIBRO TRAINER

Probabil si dvs visati la reducerea in centimetri din talie, rezultat vizibil dupa doar 5 saptamani de folosire a aparatului de bronzat cu Vibro Trainer.

Piele mai ferma, silueta perfecta, scadere in greutate garantata, regenerare la nivelul celulelor, sanatate, un bronz admirabil, regenerare completa.

Solariile, aparatele de bronzat verticale profesionale cu Vibro Trainer asigura in acelasi timp clientilor nostri o bronzare uniforma si modelare corporala. Acest model unicat, construit sa satisfaca cerintele pietei actuale, ofera mult mai mult decat modelele clasice. Clientii au parte pe langa o bronzare uniforma si de durata si de o „sculptare” a siluetei, scazand in talie si in acelasi timp beneficiaza de cel mai eficient tratament anticelulitic. Unitatea optionala montata la baza aparatului, care are mai multe functii, produce o miscare ondulatorie de-a lungul corpului, in timpul bronzarii.

Sunt suficiente doar cateva minute de bronzare in aparatele de bronzare de la Vibrosolar, de doua ori pe saptamana, folosind pachetele noastre de creme pentru solar si veti obtine UN BRONZ MINUNAT AL PIELII + O PIELE FERMA in doar 5 saptamani.

 

OFERTE PROMOTIONALE la tuburi uv

Aparate de bronzat

inapoi

Oferta unica!

Oferta unica! Numai la Mega Trade:

 

5 ANI GARANTIE pentru solarii!

Garantia pentru tuburile solariilor in functie de numarul de ore de folosinta!

 

Service la toate nivelele!

Garantam profituri maxime si clienti satisfacuti
pentru solariile verticale produse de noi.

 

Puneti-ne la incercare si dvs.!

 

aparate de bronzat 5 ani garantie

Aparate de bronzat

inapoi

Garantie si service

Nu numai ca oferim garantie pe termen lung, dar avem numeroase persoane care se ocupa de service, profesionisti cu experienta in reparatia solariilor, schimbarea tuburilor solariilor, curatarea lor ca si a altor aparate, dar si in transportul lor.

 

Produsele si serviciile noastre: productia de aparate de bronzat, comercializarea lor, service pentru solarii, cumpararea-vanzarea de aparate de bronzat, reparatia aparate de bronzat, modernizarea aparate de bronzat, aparate de bronzat folosite, aparate de bronzat renovate, aparate de bronzat verticale, aparate de bronzat orizontale, aparate de bronzat vibro, vibro-saune, infrasaune, infrasolarii, schimbarea de tuburi la aparate de bronzat, de piese si plexiglass, cosmetice pentru aparate de bronzat, vibro trainer, sisteme wellness, fitness, hipoxi trainer, alphamassage, sauna, comercializarea de saune, infrasaune, aparate cardio, produse cosmetice, pistoale de bronzat fara UV, cabine de bronzat, comert cu amanuntul sau „en gros”.

  • Ne oferim sa dotam cu aparatura saloane si studiouri de frumusete.
 
aparate de bronzat  | 2008
powered by EMERiGOS
web design oradea
e-saloane.ro - Portal de frumusete SEO Romania haine online
vibrosolar