Inapoi la pagina principala!

Wellness

Alphamassage

alphamassage

Hipoxi Trainer

hipoxi trainer

Vacu Step

vacu step

Vibro Trainer

vibro trainer

Vibro Trainer

vibro trainer

Aparate de slabit

inapoi

Alphamassage

remodelare corporala la nivel inalt

Prin functiile sale de drenare a limfei, faciliteaza detoxifierea organismului, slabirea si remodelarea corporala.

Aparatul pentru alpha masaj ajuta:

 • este un real sprijin pentru renuntarea la fumat
 • mareste capacitatea de invatare
 • memorare
 • relaxare
 • diminuarea stress-ului
 • a durerilor musculare
 • detoxifierea celulara
 • reancarcare cu energie
 • pastrarea vitalitatii
 • slabire rapida si de durata
 • insotita de aromaterapie si terapie prin sunete
alphamassage

Aparate de slabit

inapoi

Hipoxi Trainer

Slabirea obtinuta cu ajutorul hipoxi trainer-ului face sa dispara grasimea din locurile dorite de noi, masurabila in centimetri pe talie. Principiul de functionare al sistemului inovativ Hipoxi se bazeaza pe o camera cu vacuum pana la solduri in care se afla o bicicleta de camera.

Avantajele sistemului hypoxi : concomitent are loc un antrenament si un tratament.

hypoxi trainer

Aparate de slabit

inapoi

Vacu Step

In zilele noastre aparenta ingrijita este mult mai importanta decat in trecut. Industria frumusetii a adus deseori pe piata produse inovative, pentru a ajuta doamnele in lupta pentru un aspect ingrijit.

Vacu Step este un trainer de origine germana eficace pentru remodelarea corporala. Are un efect benefic asupra zonelor corpului afectate de celulita, ca de ex. burta, fesele, soldurile si coapsele. Folosind numai dieta sau training de fitness, deseori problemele raman.

Vacu Step este un aparat eliptic inchis intr-o camera cu vacuum pana la solduri, in care lucreaza picioarele si partea inferioara a trunchiului. Datorita efectului de vacuum, scade presiunea ce se exercita asupra coapselor si a burtii, muschii lucrand mai usor si mai intens. Tesuturile adipoase sunt mai vascularizate, iar circulatia limfatica este stimulata, crescand eliminarea toxinelor si metabolismul (arderea caloriilor). Chiar si digestia este stimulata.

Rezultatele se vad de la primele sedinte, acestea constand in revigorarea organizmului si pierderea vizibila a circumferintei coapselor, burtii si a fundului. Arderea intensa a grasimilor duce la o scadere a volumului iar dupa 4-8 saptamani de training, multi spun ca au scazut in greutate cu mai multe kilograme, respectiv mai multi centimetri in zonele problematice.

Printr-un training continuu grasimile dispar, la fel si celulita, pielea devine mai intinsa si mai ferma, mai frumoasa si mai proaspata. Efectele tratamentului pot fi marite si prin dieta (evitand alimentele grase), si prin ingerarea de lichide (2-3 litri pe zi).

vacu step

Aparate de slabit

inapoi

Vibro Trainer

Aparatul de gimnastica Vibro Trainer cu vibratii deschide noi perspective in domeniul fitness, wellness si a ingrijirii sanatatii, fiind indicat pentru toate varstele, reprezentantii oricarui mod de viata, cu orice capacitati fizice. Trainingul cu vibratii este o inovatie ce a revolutionat atat domeniul sportiv cat si cel al ingrijirii sanatatii. Prin vibratia intregului corp va puteti remodela corpul fara a depune efort exagerat si fara pierdere de vreme.

Comparativ cu alte tipuri de antrenamente, aveti nevoie de 80% mai putin timp pentru a atinge un rezultat cu 20-30% mai bun!

Utilizand principiul reflexului de intindere, ca un raspuns natural la vibratie, acesta propaga unde de energie in tot corpul, stimuland contractia musculaturii de 25-50 de ori pe secunda, ameliorand rendamentul fizic chiar la un training de numai trei ori pe saptamana, cate 15 minute.

vibro trainer

Aparate de slabit

inapoi

Vibro Trainer

Folosind un aparat special, programabil pentru a produce vibratia intregului corp, se activeaza diverse grupe musculare cat si tesuturile conjunctive si adipoase, in orice pozitie corporala. Este suficient sa-l folosim 10-30 secunde (la frecventa de 20-40 Hz), iar pentru un tratament complex obisnuit 5-15 minute, de doua – trei ori pe saptamana, pentru a avea rezultatele dorite asupra diverselor zone corporale. Dupa tratament este necesar consumul de lichide (in medie 0,5 - 1 L)

vibro trainer

Aparate de bronzat

inapoi

Oferta unica!

Oferta unica! Numai la Mega Trade:

 

5 ANI GARANTIE pentru solarii!

Garantia pentru tuburile solariilor in functie de numarul de ore de folosinta!

 

Service la toate nivelele!

Garantam profituri maxime si clienti satisfacuti
pentru solariile verticale produse de noi.

 

Puneti-ne la incercare si dvs.!

 

aparate de bronzat 5 ani garantie

Aparate de bronzat

inapoi

Garantie si service

Nu numai ca oferim garantie pe termen lung, dar avem numeroase persoane care se ocupa de service, profesionisti cu experienta in reparatia solariilor, schimbarea tuburilor solariilor, curatarea lor ca si a altor aparate, dar si in transportul lor.

 

Produsele si serviciile noastre: productia de aparate de bronzat, comercializarea lor, service pentru solarii, cumpararea-vanzarea de aparate de bronzat, reparatia aparate de bronzat, modernizarea aparate de bronzat, aparate de bronzat folosite, aparate de bronzat renovate, aparate de bronzat verticale, aparate de bronzat orizontale, aparate de bronzat vibro, vibro-saune, infrasaune, infrasolarii, schimbarea de tuburi la aparate de bronzat, de piese si plexiglass, cosmetice pentru aparate de bronzat, vibro trainer, sisteme wellness, fitness, hipoxi trainer, alphamassage, sauna, comercializarea de saune, infrasaune, aparate cardio, produse cosmetice, pistoale de bronzat fara UV, cabine de bronzat, comert cu amanuntul sau „en gros”.

 • Ne oferim sa dotam cu aparatura saloane si studiouri de frumusete.
 
aparate de bronzat  | 2008
powered by EMERiGOS
web design oradea
e-saloane.ro - Portal de frumusete SEO Romania haine online
vibrosolar