Inapoi la pagina principala!

Beauty

celulita
 

Celulita

Prevenirea si tratarea celulitei
Ce este celulita?
Remodelare corporala
Ingrijirea frumusetii

Celulita

inapoi

Prevenirea si tratarea celulitei

Treningul prin vibratii este folosit la arderea grasimilor dar si la prevenirea eficienta a celulitei, ce apare la femei ca urmare a unor factori hormonali dar si anatomici.

celulita

Celulita

inapoi

Ce este celulita?

Contrar credintei false a oamenilor, celulita fac nu numai persoanele care imbatranesc si cele care se ingrasa; majoritatea femeilor se plang de aspectul inestetic al coapselor, feselor, burtii, bratelor sau chiar al fetei. Sunt tot mai multe cazuri de tineri si chiar barbati care se confrunta cu aceasta problema. Un alt mit este faptul ca celulita este considerata ca o modificare a aspectului pielii, cand de fapt se formeaza datorita unor modificari la nivelul echilibrului hormonal cat si al unei alimentatii necorespunzatoare: aport exagerat de carne si ingerarea scazuta de lichide, conform opiniei specialistilor. Dermatologii si cosmeticienii au considerat mult timp ca celulita este o inflamare a tesutului conjunctiv lax subcutanat, fiind suficienta tratarea suprafetei pielii pentru a o indeparta. Daca celulita inseamna in acceptiunea clasica, inflamarea dureroasa a tesutului conjunctiv lax subcutanat, azi ea este considerata si o acumulare de substante toxice, rezultate din metabolism, in hipoderm, care absorb si fixeaza apa din tesuturile apropiate, formand granule care cresc. Acumularea de lichide produce edem, iar granulele care se intalnesc distrug structura reticulara a fibrelor conjunctive ale pielii, aparand aspectul neregulat, de „coaja de portocala” specific celulitei. Azi stiem deja ca slabirea fermitatii pielii produce o retentie a limfei, care duce la depunerea substantelor reziduale de metabolism in celulele adipoase, acestea umflandu-se apare celulita. Suprafata pielii devine rugoasa, dura la atingere, rece si lipsita de elasticitate. Tratarea celulitei nu trebuie sa fie un deziderat exclusiv estetic ci este important pentru starea noastra de sanatate: in partile corpului afectate de celulita apare retentia limfatica, dilatarea capilara, mai tarziu chiar distrugerea peretelui capilarelor. Tratarea celulitei se poate face prin metode mecanice, respectiv fizioterapie, si cu ajutorul substantelor active - creme impachetari, etc.

celulita

Celulita

inapoi

Remodelare corporala

Combinatia intre arderea locala a grasimilor si cresterea masei musculare, duce implicit si la ameliorarea celulitei. Pielea devine in mod vizibil mai neteda si mai tonica. Mai mult, experimentele clinice au demonstrat ca training-ul cu vibratii are un efect benefic asupra sintezei hormonilor si a neurotransmitatorilor. Acest lucru faciliteaza cresterea masei musculare si scade nivelul oboselii musculare. Dupa un astfel de antrenament va veti simti excelent! Astfel training-ul cu vibratii poate fi utilizat si pentru diminuarea stress-ului si a senzatiei de „burn out”(epuizare). Contractia musculara ritmica stimuleaza circulatia sangvina. Ca urmare substantele toxice sunt eliminate mai rapid din organism, iar procesul de vindecare se accelereaza. Folosind aceasta metoda va veti simti mai fitt si cu o capacitate crescuta de concentrare.

Celulita

inapoi

Ingrijirea frumusetii

Trainingul cu vibratii are loc la nivelul intregului corp. Aceasta metoda de antrenament este perfecta pentru sportivii de elita, persoane in varsta sau in convalescenta, dar este folosita cu succes si pentru ingrijirea frumusetii. Trainingul cu vibratii este ideal pentru remodelarea corpului, tratarea celulitei, cresterea nivelului de colagen in piele si arderea grasimilor.

celulita

Aparate de bronzat

inapoi

Oferta unica!

Oferta unica! Numai la Mega Trade:

 

5 ANI GARANTIE pentru solarii!

Garantia pentru tuburile solariilor in functie de numarul de ore de folosinta!

 

Service la toate nivelele!

Garantam profituri maxime si clienti satisfacuti
pentru solariile verticale produse de noi.

 

Puneti-ne la incercare si dvs.!

 

aparate de bronzat 5 ani garantie

Aparate de bronzat

inapoi

Garantie si service

Nu numai ca oferim garantie pe termen lung, dar avem numeroase persoane care se ocupa de service, profesionisti cu experienta in reparatia solariilor, schimbarea tuburilor solariilor, curatarea lor ca si a altor aparate, dar si in transportul lor.

 

Produsele si serviciile noastre: productia de aparate de bronzat, comercializarea lor, service pentru solarii, cumpararea-vanzarea de aparate de bronzat, reparatia aparate de bronzat, modernizarea aparate de bronzat, aparate de bronzat folosite, aparate de bronzat renovate, aparate de bronzat verticale, aparate de bronzat orizontale, aparate de bronzat vibro, vibro-saune, infrasaune, infrasolarii, schimbarea de tuburi la aparate de bronzat, de piese si plexiglass, cosmetice pentru aparate de bronzat, vibro trainer, sisteme wellness, fitness, hipoxi trainer, alphamassage, sauna, comercializarea de saune, infrasaune, aparate cardio, produse cosmetice, pistoale de bronzat fara UV, cabine de bronzat, comert cu amanuntul sau „en gros”.

  • Ne oferim sa dotam cu aparatura saloane si studiouri de frumusete.
 
aparate de bronzat  | 2008
powered by EMERiGOS
web design oradea
e-saloane.ro - Portal de frumusete SEO Romania haine online
vibrosolar