Inapoi la pagina principala!
aparate de bronzat

Info utile

 

 

Aici veti afla tot ce este de stiu despre aparatele de bronzat si folosirea acestora

Prevenirea osteoporozei

Riscul osteoporozei devine mai mare dupa varsta de 35 de ani. Zilele noastre milioane dintre cetateni sufera de aceasta boala care face oasele mai fragile si cauzeaza durere. Prevenirea este foarte importanta pentru tineri.

Cu timpul sistemul osos incepe sa degenereze, care duce la instabilitatea oaselor si in mod explicit la riscul fracturii.

Oasele au nevoie de:

 • vitamina D si calciu
 • raze solare pentru producerea si absorbtia vitaminei D3
 • suficienta miscare

 

Oasele sunt compuse mai ales din calciu. Scheletul uman contine aproximativ 1 kg de calciu. Tocmai de aceea este important completarea nivelului de calciu in organism. Pentru absorbtia de calciu avem nevoie de vitamina D3. Producerea acestui vitamin se poate stimula prin raze solare.

Pentru bolnavii cu osteoporoza este recomandat folosirea aparatelor de bronzat. Inainte de acest lucru va sfatuim consultarea cu un medic.

Cum sa folosim aparatele de bronzat in mod corect?

Cel mai important lucru este sa nu exagerati. Inainte de a incepe utilizarea aparatelor de bronzat trebuie sa stiti ce fel de piele aveti. Nu depasiti durata recomandata a expunerii la razele UV. Diferite institutii (din Germania Bundesgesundheitsamt) recomanda o pauza de 48 de ore intre doua sedinte. Arsurile apar numai dupa 6-24 de ore dupa solar. De obicei dupa un numar de 8-10 sedinte se vad rezultatele dorite.

Cat trebuie sa asteptati cu dusul dupa solar?

NU este necesar sa asteptati cu dusul sau baia ore intregi dupa iesirea din solar. Bronzul astfel obtinut nu se spala asa de usor.

De ce sa folosim solarul?

 • pur si simplu pentru relaxare
 • pentru intarirea sistemului imunitar
 • pentru pervenirea osteoporozei
 • pentru intarirea sitemului cardio-vascular
 • crelterea vitalitatii
 • pentru infrangerea depresiei de iarna
 • pentru prevenirea cancerului!

Aparate de bronzat

inapoi

Oferta unica!

Oferta unica! Numai la Mega Trade:

 

5 ANI GARANTIE pentru solarii!

Garantia pentru tuburile solariilor in functie de numarul de ore de folosinta!

 

Service la toate nivelele!

Garantam profituri maxime si clienti satisfacuti
pentru solariile verticale produse de noi.

 

Puneti-ne la incercare si dvs.!

 

aparate de bronzat 5 ani garantie

Aparate de bronzat

inapoi

Garantie si service

Nu numai ca oferim garantie pe termen lung, dar avem numeroase persoane care se ocupa de service, profesionisti cu experienta in reparatia solariilor, schimbarea tuburilor solariilor, curatarea lor ca si a altor aparate, dar si in transportul lor.

 

Produsele si serviciile noastre: productia de aparate de bronzat, comercializarea lor, service pentru solarii, cumpararea-vanzarea de aparate de bronzat, reparatia aparate de bronzat, modernizarea aparate de bronzat, aparate de bronzat folosite, aparate de bronzat renovate, aparate de bronzat verticale, aparate de bronzat orizontale, aparate de bronzat vibro, vibro-saune, infrasaune, infrasolarii, schimbarea de tuburi la aparate de bronzat, de piese si plexiglass, cosmetice pentru aparate de bronzat, vibro trainer, sisteme wellness, fitness, hipoxi trainer, alphamassage, sauna, comercializarea de saune, infrasaune, aparate cardio, produse cosmetice, pistoale de bronzat fara UV, cabine de bronzat, comert cu amanuntul sau „en gros”.

 • Ne oferim sa dotam cu aparatura saloane si studiouri de frumusete.
 
aparate de bronzat  | 2008
powered by EMERiGOS
web design oradea
e-saloane.ro - Portal de frumusete SEO Romania haine online
vibrosolar