Despre noi

aparate de bronzat

Aparate de bronzat de la Vibrosolar!

Firma noastra, VibrosolarSrl., este filiala din Romania a unei firme germane cu istorie in comercializarea si productia de aparate de bronzat, care se ocupa de mai bine de 20 de ani de productia solariilor profesionale, saunelor, ca de altfel de comercializarea diverselor produse din domeniul fitness si wellness. Cheia succesului nostru este cu siguranta pretul garantat cel mai scazut de pe piata, tehnologia cea mai moderna cu care opereaza fiecare aparate de bronzatVibrosolar de calitate exceptionala si garantia pe termen lung a solariilor.

Noi largim constant paleta noastra de aparate de bronzat. Comercializam pe scara larga, pe langa aparate si tuburi pentru solarii, piese pentru aparate de bronzat, cosmetice, sisteme de aparate wellness – fitness. Punem accent deosebit pe inovatie, putand satisface prin noutatile si unicatele noastre, cele mai rafinate nevoi ale clientilor nostri. Calitatea produselor noastre este certificata de referintele saloanelor numeroase multumite de noi.

Echipa noastra de service este oricand la dispozitia dvs., fie ca sunteti comercializatori mari sau mici de produse de aparate de bronzat.
Inapoi la pagina principala!

Aparate de bronzat

inapoi

Oferta unica!

Oferta unica! Numai la Mega Trade:

 

5 ANI GARANTIE pentru solarii!

Garantia pentru tuburile solariilor in functie de numarul de ore de folosinta!

 

Service la toate nivelele!

Garantam profituri maxime si clienti satisfacuti
pentru solariile verticale produse de noi.

 

Puneti-ne la incercare si dvs.!

 

aparate de bronzat 5 ani garantie

Aparate de bronzat

inapoi

Garantie si service

Nu numai ca oferim garantie pe termen lung, dar avem numeroase persoane care se ocupa de service, profesionisti cu experienta in reparatia solariilor, schimbarea tuburilor solariilor, curatarea lor ca si a altor aparate, dar si in transportul lor.

 

Produsele si serviciile noastre: productia de aparate de bronzat, comercializarea lor, service pentru solarii, cumpararea-vanzarea de aparate de bronzat, reparatia aparate de bronzat, modernizarea aparate de bronzat, aparate de bronzat folosite, aparate de bronzat renovate, aparate de bronzat verticale, aparate de bronzat orizontale, aparate de bronzat vibro, vibro-saune, infrasaune, infrasolarii, schimbarea de tuburi la aparate de bronzat, de piese si plexiglass, cosmetice pentru aparate de bronzat, vibro trainer, sisteme wellness, fitness, hipoxi trainer, alphamassage, sauna, comercializarea de saune, infrasaune, aparate cardio, produse cosmetice, pistoale de bronzat fara UV, cabine de bronzat, comert cu amanuntul sau „en gros”.

  • Ne oferim sa dotam cu aparatura saloane si studiouri de frumusete.
 
aparate de bronzat  | 2008
powered by EMERiGOS
web design oradea
e-saloane.ro - Portal de frumusete SEO Romania haine online
vibrosolar