Vissza a kezdő oldalra!

Wellness

Alphamassage

alphamassage

Hipoxi Trainer

hipoxi trainer

Vacu Step

vacu step

Vibro Trainer

vibro trainer

Vibro Trainer

vibro trainer

Fogyasztó gépek

vissza

Alphamassage

alakformálás felsőfokon

Nyirokmasszázs funkciójával a méregtelenítést és fogyasztást, valamint az alakformálást segíti elő.

Az Alphamassage (alfa masszázs) gép előnyei:

  • segíti a dohányzásról való leszokást
  • elősegíti a tanulási folyamatot
  • relaxáció és stresszoldás
  • teljes sejtszintű méregtelenítés
  • izomfájdalmak csökkentése
  • energiával tölt fel
  • segíti a vitalitás megőrzését
  • azonnali, és hosszantartó súlycsökkenést eredményez
  • aroma-, és hangterápiás hatások segítik a lelki feltöltődést, relaxációt
alphamassage

Fogyasztó gépek

vissza

Hipoxi Trainer

A Hypoxi Trainerrel elért fogyás onnan tünteti el a zsírt, ahonnan szeretnénk, látható és mérhető eredményt elérve a körméret csökkenésben. Hypoxi rendszer előnye: egyidejűleg történő edzés és kezelés. Az innovatív Hypoxi elv alapja egy csípőig takaró vákuumkamra, és egy ebbe épített szobakerékpár.

A Hypoxi rendszer előnye: az edzés és a kezelés egyidejűleg folyik.

hypoxi trainer

Fogyasztó gépek

vissza

Vacu Step

A megnyerő, ápolt külső manapság sokkal fontosabb, mint valaha. A szépségipar gyakran rukkolt elő újdonságokkal, hogy a hölgyek segítségére legyen a lehető legjobb megjelenésért folytatott küzdelemben.

A német gyártmányú VACU STEP tréner igazi áttörést ígér az alakformálásban. A szépítő korrekciót oly módon végzi el, hogy pozitív befolyást gyakorol a problémás (cellulitiszes) zónákra, mint pl. a has, a fenék, a csípő és a felső comb. Egyedül diéta vagy rendszeres fitness tréning után az alakproblémák gyakran megmaradnak.

A VACU STEP készülék egy vákuumkamrába helyezett elliptikus lépegető gép, melyben derékig zárt térben (vákuumban) dolgoznak a lábak és a test alsó része. A csökkentett légnyomású térben (vákuumban) csökken a combra, hasra nehezedő nyomás, az izmok könnyebben intenzívebben dolgoznak.A zsírszövetek vérellátása fokozódik, a nyirokutak kitisztulnak, a salakanyagok kioldódnak, a kalóriaégetés fokozódik, az emésztés is javul.

Az eredmények magukért beszélnek, a páciensek már az első kezelések után elmondják, hogy a tréningek után ébernek és frissnek érzik magukat és mindenek felett több centiméteres csökkenést tapasztalnak a hasnál, a lábnál, a fenéknél. A nagyfokú zsírégetés által szükségszerűen térfogatcsökkenés lép fel. 4-8 hetes kúra után sokan tapasztalnak több kilogrammos fogyást, illetve a problémás testrészek kerületének több centiméteres csökkenését.

Folyamatos tréninget feltételezve a zsír leépül, a narancsbőr fokozatosan eltűnik, a bőr feszes, üde és szép lesz.

A kezelés eredményességét természetesen fokozhatjuk diétával (magas zsírtartalmú ételek kerülésővel) és nagyon fontos a megfelelő mértékű folyadékbevitel (napi 2-3 liter víz).

vacu step

Fogyasztó gépek

vissza

Vibro Trainer

A Vibro Trainer prémium vibrációs tornaeszköz, mely új dimenziókat nyit meg a fitness, wellness és egészségügy területén, minden korosztály, életstílus és fizikai képesség képviselői számára.

A rezgéstréning egy olyan fejlesztés, mely a sport és egészségügy területén nagy port kavart.

A Teljes Test Vibrációval testét időpazarlás és túlzott megerőltetés nélkül formálja a rezgés segítségével.

Más edzésmódokkal összehasonlítva 80%-kal kevesebb időre van szüksége 20-30%-kal jobb eredmény eléréséhez.

Az automatikus nyújtóreflex elvét alkalmazza, amely a test vibrációra adott természetes reakcióját stimulálja. Ezek a rezgések energiahullámokat közvetítenek az egész testben, így aktiválják az izomösszehúzódásokat másodpercenként 25-50 alkalommal, így javul a teljesítmény már akár heti háromszor 15 perces használat során.

vibro trainer

Fogyasztó gépek

vissza

Vibro Trainer

Egy különleges, programozható teljes testvibráció alkalmazására kifejlesztett készülék segítségével különböző testhelyzetekben aktivizálhatjuk egyes izomcsoportjainkat és a mélyebb rétegek zsír- és kötőszövetét. A megfelelő hatást az egyes testtájékokon csupán 10-30 másodpercig (20-40 Hz frekvenciával), egy átlagos komplex kezelést pedig 5-15 percig elegendő alkalmazni heti 2-3 alkalommal. Utána bőséges folyadékbevitel ajánlatos.

Ez a vibrációs tornaeszköz, új dimenziókat nyit meg a fitness, wellness és egészségügy területén, minden korosztály, életstílus és fizikai képesség képviselői számára.

A rezgéstréning egy olyan fejlesztés, mely a sport és egészségügy területén nagy port kavart.

A Teljes Test Vibrációval testét időpazarlás és túlzott megerőltetés nélkül formálja a rezgés segítségével.

Más edzésmódokkal összehasonlítva 80%-kal kevesebb időre van szüksége 20-30%-kal jobb eredmény eléréséhez.

Az automatikus nyújtóreflex elvét alkalmazza, amely a test vibrációra adott természetes reakcióját stimulálja. Ezek a rezgések energiahullámokat közvetítenek az egész testben, így aktiválják az izom összehúzódásokat másodpercenként 25-50 alkalommal, így javul a teljesítmény már akár heti háromszor 15 perces használat során.

vibro trainer

Egyedülálló ajánlat!

vissza

Egyedülálló ajánlat! Csak a Vibrosolar-nál:

 

5 ÉV GARANCIA szoláriumgépekre!

Garancia szoláriumcsöveikre üzemóra szerint!

 

Teljeskörű szervíz

Garantáljuk, hogy az általunk gyártott álló szoláriumokkal kimagasló profitra
és maximálisan elégedett vendégkörre tehet szert.

 

Tegyen Ön is próbára minket!

szolarium 5 ev garancia

Garancia és szervíz

vissza

Gépeinkre nemcsak garanciát vállalunk, de szervizhátterünk nagy létszámú, stabil szakemberekből áll, akik megfelelő tapasztalattal rendelkeznek a szolárium gépek javítása, szolárium csövek cseréje, szolárium gépek és egyéb berendezések tisztítása, illetve a szállítás terén is.

Termékeink, szolgáltatásaink: szoláriumgyártás, szolárium gépek forgalmazása, szolárium szervíz, szolárium adás-vétel, szolárium javítás, szolárium felújítás, újszerű szoláriumok, felújított szolárium gépek, használt szolárium gépek, álló szoláriumok, fekvőszoláriumok, vibro szolárium, vibro szauna, infra szauna, infra szolárium, szolárim csövek cseréje, plexik, szolárium alkatrészek, szolárium kozmetikumok, vibro trainer, wellness, fitness berendezések, hipoxi trainer, alphamassage, szauna, szaunák forgalmazása, infraszaunúk, cardio gépek, kozmetikai termékek, UV mentes barnító pisztolyok, barnító kabinok, kis- és nagykereskedelem.

  • Vállaljuk szépségszalonok, stúdiók berendezését, felszerelését is.
 
aparate de bronzat  | 2008
powered by EMERiGOS
web design oradea
e-saloane.ro - Portal de frumusete SEO Romania haine online
vibrosolar